esmaspäev, 17. märts 2014

Algus tehtud

Tsauki :) Mu suur unistus on minna aastaks Belgiasse vahetusõpilaseks ja teha seda YFU kaudu. YFU Eesti on Eestis ainuke õpilasvahetusorganisatsioon 15-18 aastastele kooliõpilastele, mille missiooniks on erinevate kultuuride tutvustamine, tolerantsi ja vastastikuse teineteisemõistmise kasvatamine läbi vahetu kontakti teise rahvusega.
Esimesed sammud selle unistuse suunas on juba tehtud ning esimeste toredate yfukatega kohtutud. Eile käisin Valimispäeval, mis oli mega tore ja see oli ka mu esimene käik YFU kontorisse. Täna hommikul ärkasin ootusärevusest, et vaadata oma emaile, sest sinna pidi tulema vastus, kas mind võetakse vastu YFU õpilasvahetusprogrammi. Ja sain vastuseks JAH :) See oli vist terve nädala kõige parem uudis, kuid nüüd alles läheb raskeks. Kolmapäeval lähen Lepinguvestlusele ja sealt edasi tuleb hakata rahapuud kasvatama. YFU on selle unistuse teostamisel väga abivalmis ja pühapäeval lähengi ma nende korraldatud toetajate leidmise koolitusele. Õnneks on mingi väike summa juba kogutud, kuid koguda on veel umbes 5500 €.

Plaan, kuidas see raha kokku saada:
*Leida töö (mida saab teha kooli kõrvalt või suvel)
*Otsida sponsoreid
*Heade inimeste abil
*Olla väga leidlik

Kõik head inimesed, kes te tahate aidata täita minu unistuste fondi, siis siin on minu konto nr:
Hele Maasi; EE602200221015773305

Aitäh! Hoian teid edaspidigi oma tegemistega kursis :)

2 kommentaari:

  1. Väga vahva ! Palju edu ja pealehakkamist oma unistuse elluviimisel. Kes soovib, see proovib ja ka saavutab oma eesmärgi- Sinus Hele olen ma kindel !

    VastaKustuta