pühapäev, 20. aprill 2014

Minu pikk nädalavahetus

Nonii, minu pühad möödusid lebotades. Reedel pärast seda, kui olime mu tädi ja tema mehe USAsse saatnud, läksin bussijaama, et sealt edasi Rakverre minna. Kui ma tavaliselt olen kohe bussijaama jõudes esimese bussi peale jõudnud, siis sel korral pidin mitu tunnikest ootama. Sel ajal jõudsin paari praegu vahetusaastal oleva tüdruku blogi läbi lugeda ja peale iga loetud postutust tudsin aina rohkem ja rohken, kui väga ma juba enda aastat ootan.
See selleks, nagu ma juba alguses ütlesin, siis möödusid mu vabad päevad lebotades. Rakveres läksime vanaemaga bistroosse sööma ja siis edasi maale. Seal sai õhtu läbi mõnusalt teleka ees voodis süüa ja niisama logeleda. Kui end järgmine päev millalgi üles suutsin ajada, siis läksime koos vanaema, tädi ja tädipojaga spasse ja võtsime kõik, mis võtta andis. See tähendab, et läbi sai käidud kõik võimalikud basseinid, saunad ja aroomiruumid ning kohvik. Peale mõnusat olemist spas, tegime ära ka kohustusliku käigu Pätsi pitsasse. Peale puhkust Rakveres seiklesin bussidega koju, et seal siis tegusaks hakata, aga ema ütles, et ma vabalt võtaks ja nii oligi kõige mõnusam. Õhtul tegime esimese sissemakse ka ära, jeeiiiii. Kui ma ära olin , oli mu pere sinise klaveri tuppa toonud ja elutoa hubasemaks mööbeldanud. Kõik on praegu üli super. Ka tänane soe ilm oli nagu kirss tordil.
Tegelikut oli täna väike seiklus ka. Viisime Pipi (minu jänese) õue, aga kui nad naabri koeraga kokku juhtusid, siis läks käest ära. Pipi jooksis oma superjooksuga eest ära ja koer pani järgi. Vahepeal suutis jänks endal rihma ära lõhkuda, aga õnneks ei põgenenud Pipi metsa, vaid varjus auto alla. Igatahes on ta oma hirmu ja solvumise nüüd enam-vähem üle elanud ja hüppab oma puuris energiliselt ringi.
Oli tore puhkus :) järgmine kord kirjutan juba rohkem oma vahetusaasta teemal.

1 kommentaar:

  1. "Tujurikkuja" Inga21. aprill 2014, kell 00:46

    :D Aga pooleli jäänud maasikapeenar tuleb sul siiski lõpuni korda teha :D

    VastaKustuta