pühapäev, 6. aprill 2014

Vihane lind

Hei, üks lahe väike poiss tahtis, et ma talle vihase linnu teeksin :) Mul ei olnud õrna aimugi kuidas seda teha ja ega ma üldse neist vihastest lindudest eriti midagi ei teadnud. Aga kuna see tundus väga lahe ja tahtsin ära proovida, kuidas seda üldse teha on võimalik, siis otsustasin ära teha. Ta pidi väga kaua ootama, sest see osutus oodatust raskemaks, aga nüüd on see lõpuks valmis ja ma loodan, et see teeb ta meele rõõmsaks :)
Kaua tehtud kaunike. Pildilt pole küll näha, aga tal on ka sabasuled ja täppe on palju rohkem :)

5 kommentaari:

  1. mine metsa :) See on ikka jube vinge lihane lind! Ma olen täiesti kindel, et väike Marken on jube-maru-õnnelik, kui ta oma uue lemmiku enda kätte saab! Hele, oled super-tubli ja meeletult andekas!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh :D Ma ise ka ei uskunud, et nii lahe välja tuleb.

      Kustuta
  2. Vingelt vihane näeb see lind välja tõesti, aga julgen kinnitada, et pildil tundub ta pisem kui päriselus. Igatahes tubli tükiga oled hakkama saanud, Hele!

    VastaKustuta
  3. Ikka täitsa äge lind ;) Ja pean ütlema et näeb välja ka parem kui need kaugel maal tehtud ;) Aga alustuseks kukkus ta porilompi, kodus pesime puhtaks ja täna juba lasteaias. Nii et tundub , et pikaks ajaks on meil "lemmik" olemas ;) Aitäh sulle Hele ja sama kiiret ja kõrget lendu kui need linnud harrastavad ;)
    Aitäh, Aitäh, Aitäh !

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nii lahe oli näha kui rõõmsaks väike Marken eile läks, kui ta linnu kätte lõpuks kätte sai :D ja üli-mega-väga tore on kuulda, et see talle nii palju meeldib ;)

      Kustuta