laupäev, 17. mai 2014

Saku laat

Täna oli Sakus laat, kus ka Nossud ja Jänksid uusi omanikke ootasid. Viimased päevad olen ema abiga kõvasti Nossusid ja Jänkse meisterdanud. Viimased lõpetasin eile kell 2 öösel. Aga valmis nad said ja täna läksid kõik 28 loomakest laadale. Üpris paljud neist said ka omaniku :) Paistab, et lastele meeldivad Nossud veidi rohkem, sest neid ei jäänudki väga palju järgi. Jänkse aga tuli rohkem koju tagasi, et veidi puhata ja siis ruttu uute omanike juurde teele minna. Nii et kui keegi soovib endale Jänksi ja/või Nossut, siis on need mul kohe olemas ja saab ruttu kätte (aga Nossusid on vähe, kes ees see mees) :)
Kuna minul oli täna laadal esinemine ja olin veidi tõbine, siis müüsid Nossusid ja Jänkse mulle kõige tähtsamad inimesed: mu ema ja tädi Inks :) Suur suur aitäh teile!!! Paistab, et neil oli tore ja naaberlaua inimestega läks ka super hästi, vähemalt mu ema rääkis, et nad olid väga väga toredad ja mu vend on ka õnnelik, sest sai naaberlauast kaua soovitud BMXi :) Kui kool ja eksamid on läbi, siis hakkan ka ise laatadel rohkem käima, sest nagu täna näha oli, siis saab sealt palju toetust ja kuna mul on aega ainult 2 ja pool kuud, siis tuleb veel kiiremini tegutseda ja palju palju rohkem vaeva näha. Paistab, et tuleb tegus suvi :)

Minekuks valmis :)


Vahepeal tegin eritellimuseks nimelise Jänksi väiksele Marleenile
(omanik vist veel ei tea, et ta selle saab :) )



2 kommentaari:

  1. Kuna sulle facebookis kirjutada ei saa, siis kas sinult ostsid võõrad ka neid loomakesi, või ainult tuttavad?:) (v.a need kes laadalt ostsid)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Enamik inimesi olidki võõrad, vähemalt mina neid ei varem ei teadnud :) See tuli mullegi üllatusena, et nii paljud inimesed, kes mind isiklikult ei tundnud, aitasid mind siia, imelisse Belgiasse, kus mul nüüd on käimas oma elu üks põnevamaid aastaid!!! Ma olen kõigile siiralt tänulik!!!

      Kustuta